poppendokter
poppen- en berenatelier
welkom
poppen patronen beren atelier webshop contact agenda poppendokter routeplanner  geschiedenis links
poppendokter_pagina.nl
Corona maatregelen

Coronavirus

Laatste update: 25 maart 2020, 12:00 uur
 

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus informeren wij u vanuit Poppenatelier Vlijtig Liesje over de maatregelen die wij hebben getroffen.

Onze winkel is zoveel mogelijk op donderdag en vrijdag open. Door omstandigheden komt het voor dat wij afwijkende openingstijden hanteren in de komende periode. Kijk daarom op onze website voor de actuele openingstijden. 

In onze winkel hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. De richtlijnen van het RIVM zijn voor ons leidend. Dit doen wij voor zowel uw als onze veiligheid! HygiŽne is erg belangrijk voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Wij vragen u daarom bij het bezoeken van onze winkel rekening te houden met het volgende:

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar; zowel tussen onze medewerker(s) als andere personen in de winkel.
  • Zie poster op deur van onze winkel hoeveel klanten gelijktijdig binnen mogen zijn.
  • U wordt verzocht niet over de balie te hangen, maar achter de aangebrachte markering te blijven.
  • Verlaat de winkel direct zodra u klaar bent.
  • Bij contante betaling dit graag op de balie leggen. Dit voorkomt handcontact.
  • Mochten er te veel personen in de winkel aanwezig zijn, dan zal (zullen) onze medewerker(s) u verzoeken buiten te wachten.
  • Kom liefst alleen doch maximaal met twee personen.
  • Wanneer u ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u onze winkel NIET te bezoeken. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Wanneer u uw bezoek in onze vestiging tot een minimum wilt beperken dan kunt u ook uw bestelling per e-mail of via onze website doen.  (webshop-button).

Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid om elkaar te beschermen en maatregelen te nemen. We bedanken u voor uw begrip en waarderen uw medewerking.

Liesbeth van Marion